Millimetreinä annetut mitat koskevat vain paperikuvia ja pikseleinä (lyhenne px) annetut mitat vain valokuvapalvelimen kautta toimitettavia kuvia. Muilta osin asemointivaatimukset koskevat yhtäläisesti molempia.

  • Pään koon ja asemoinnin on noudatettava kuvassa alla olevaa kaaviota. Päälaen yläpuolella on oltava vähintään 4 mm (56 px) ja enintään 6 mm (84 px). Leuankärjen alla on oltava vähintään 7 mm (96 px) ja enintään 9 mm (124 px). Pään on oltava keskellä kuvaa siten, että kasvojen keskilinja poikkeaa kuvan keskilinjasta enintään 1,5 mm (21 px).
  • Pään koko kuvassa mitataan päälaesta leuankärkeen. Hiuksia tai partaa ei lasketa mukaan pään kokoon. Päälaen ja leuankärjen välin on oltava kuvassa 32–36 mm (445–500 px). Huomaa: Samat mittavaatimukset koskevat kaikenikäisten passikuvia.
  • Pään leveydelle kuvassa ei ole annettu erikseen mittoja. Jos pään korkeus on vaatimusten mukainen, leveyteen ei tarvitse kiinnittää huomiota.
  • Hiusten ei tarvitse näkyä kuvassa kokonaan, joskin se on suositeltavaa. Olennaista on, että pään koko kuvassa ilman hiuksia päälaesta leuankärkeen mitattuna noudattaa annettuja mittoja.
  • Apuviivat : .psd .gif .jpg .png

10) Oikein

11) Väärin
pää liian ylhäällä
12) Väärin
pää liian laidassa
13) Väärin
pää kuvassa liian iso
14) Väärin
pää kuvassa liian pieni